Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Valdorstana fehérkaraj

Valdorstana fehérkaraj
Valdorstana fehérkaraj
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemrég kerestem ebédre valami finom és gyors húsételt. A recept feherkarajt irt, de en csirkemellbol keszitettem el. De így is nagyon finom lett.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki szereti, szórhat a húsra más fűszerkeveréket is, mint pl. grill-keverék, gyros-keverék stb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kipotyoljuk (kiklopfoljuk), fűszerezzük sóval és borssal. 
  2. Egy serpenyőbe kevés olajat töltünk, és a hús egyik oldalát megsütjük. Amikor átfordítjuk a másik oldalára, ráhelyezzük a már megsült oldalra a szelet sonkát, a paradicsomot és a sajtot.
  3. Megkenjük 1 ek paradicsompürével. Töltünk egy kevés vizet és fehérbort alá. A serpenyőt lefedjük, és lassú tűznél lepároljuk a húsokat. Ha szükséges, még pótoljuk a vizet és a bort, amíg a hús elkészül, és a sajt jól ráolvad. Kész!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 958
elküldve: 3
receptkönyvben: 136
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Boti

Mióta szakács: 2010.03.08.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-sonkás-sajtos szaftos csirkemell, serpenyős szaftos csirkemell paradicsommal, sajttal és sonkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pablicsek
pablicsek Sat, 2011-10-08 19:33

A recept nagyon jó, ráadásul amatőr létemre elsőre tökéletes lett. Aztán másodikra is...

484
sertés rövidkaraj 800 g
sonka 100 g
sajt 100 g
paradicsom 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 50 ml
alaplé 2 dl
sűrített paradicsom 4 ek