Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancssaláta olívával

Narancssaláta olívával
Narancssaláta olívával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hűsítő, nyári saláta az arab konyhából...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Forró, nyári napokon ideális hűsítő!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hámozzuk meg a narancsokat és filézzük ki, vagyis próbáljuk meg a hártyák közül kiemelni a narancsgerezdeket. Éles késsel érdemes dolgozni! A gerezdeket vágjuk 2-3 darabba.
  2. A fekete olajbogyókat karikázzuk fel, a jégsalátát pedig vágjuk csíkokra, majd tegyük egy üvegtálba a naranccsal együtt.
  3. Facsarjuk a salátakeverékre a két citrom levét, öntsük rá az olívaolajat, szórjuk meg egy csipetnyi római köménnyel és sóval. Aki szereti, aprított, friss mentalevéllel is megszórhatja. Jól keverjük el, és tegyük hűtőbe! Hidegen tálaljuk!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 150
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

giuliettalupa

Mióta szakács: 2019.07.13.
66 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olívás narancssaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

176
narancs 4 közepes db
fekete olajbogyó 15 dkg
jégsaláta 15 dkg
citromlé 2 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
római kömény 1 csipet
1 csipet
menta 0 ízlés szerint