Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos-olajbogyós édeskömény saláta

Narancsos-olajbogyós édeskömény saláta
Narancsos-olajbogyós édeskömény saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy olasz szakácskönyvben akadtam erre a receptre. Egy igazi vitaminbomba.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gumók külső burkoló leveleit leszedjük, majd az alját levágjuk. A gumót apró kockákra vágjuk. A zöldjét apróra vágjuk.

  2. A pácléhez az olajban feloldjuk a sót, megborsozzuk. Az édeskömény kockákat és zöldet beleforgatjuk, és kb. 20 percig hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

  3. A narancsokat meghámozzuk úgy, hogy a vékony, fehér héját is levágjuk. Utána a narancsokat kifilézzük, az az a gerezdeket elválaszto vékony hártya mentén éles késsel bevágunk, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük. A narancslevet felfogjuk.

  4. Az olívabogyókat kimagozzuk.

  5. Először a tányérokra elrendezzük a pácolt édeköményt. A narancsfiléket az olívabogyókkal rárakjuk. Meglocsoljuk a narancslével. Édesköménymagokkal és zölddel díszítjük.


  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 257
elküldve: 3
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

édesköményes saláta naranccsal, narancsos-olívás édeskömény saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

279
édeskömény 2 db
narancs 4 db
fekete olajbogyó 12 db
olívaolaj 8 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
édesköménymag 0 ízlés szerint