Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-ketchup-os csirkeszárnyak

Mustáros-ketchup-os csirkeszárnyak
Mustáros-ketchup-os csirkeszárnyak
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt otthon csirkeszárny, és nem akartam hagyományos módon megsütni, kicsit újítottam :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ha nem szereti valaki a ketchup-ot, az csak a mustárt és a borsikafüvet is összekeverheti, és úgy a husira. Én is felesben csináltam. Párolt rizst adjunk hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mustárt, ketchup-ot és a borsikafüvet összekeverjük.
  2. Majd a megtisztított csirkeszárnyakat bekenjük vele jó vastagon.
  3. 1-2 órát hagyjuk pihenni, majd forró olajban készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 724
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kishuszka

Mióta szakács: 2010.02.18.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkeszárny mézzel és mustárral pácolva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

745
csirkeszárny 1 kg
mustár 4 ek
ketchup 4 ek
borsikafű 2 kk
napraforgó olaj 2 dl