r
Nosalty Logó

Mustáros csirkemell csíkok sült burgonyával

Vadangyal777
Mustáros csirkemell csíkok sült burgonyával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Csirkemell elkészítése

Burgonya elkészítése

308
Kalória
32.1g
Fehérje
17.5g
Szénhidrát
11.6g
Zsír
177.8g
Víz
97.3g
Koleszterin
2.1g
Élelmi rost
820mg
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell elkészítése

Burgonya elkészítése

Összesen 308 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell elkészítése

Burgonya elkészítése

Összesen 923 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Csirkemell elkészítése

Burgonya elkészítése

Összesen 112 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    519.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    341 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    177.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 308 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.2 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1559.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    181 mg
  • Foszfor
    1023 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    533.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    365 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 923 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    64.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 112 kcal

Elkészítés

Csirkemell elkészítése

  1. A csirkemell filét csíkokra vágjuk, majd meglocsoljuk az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a bazsalikomot, s végül a mustárral is alaposan elkeverjük.
  2. Kb. 1 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
  3. Kevés zsiradékon megpirítjuk a húst.

Burgonya elkészítése

  1. A burgonyát megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk.
  2. Olajban megsütjük, majd fűszersóval ízesítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 20 p

Ha valamit gyorsan szeretnénk elkészíteni, ez egy ideális étel.

További receptek

Chimichurris csirke

A chimichurri csirke egy fantasztikus, dél-amerikai (tipikusan argentin) ihletésű étel, ahol a friss fűszernövényekből készült chimichurriszósz fűszerezi meg a csirkét. Az alábbi ...

Hering András

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek