r
Nosalty Logó

Mozzarellás csirkemell bazsalikomos tejszínszószban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Mozzarellás csirkemell bazsalikomos tejszínszószban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 569 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 569 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1138.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    243.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    302 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 569 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1138.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    243.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    302 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 569 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    379 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd egy serpenyőben a forró olajban kb. 5 perc alatt körben megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és egy tűzálló edénybe rakjuk. Köréje szórjuk a megmosott paradicsomot.
  2. A tejszínt egy edényben felfőzzük, kb. 1-2 percig főzzük. Sóval, borssal és a bazsalikommal fűszerezzük. A húsra öntjük.
  3. A mozzarellát lereszeljük, és a húsra szórjuk.
  4. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 289
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 13058
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom húsétel. Mielőtt az ételt a sütőbe tolnánk, megszórhatjuk reszelt parmezánnal is. A mártást ízesíthetjük kevés fokhagymával is. Tálaljuk párolt rizzsel vagy friss bagettel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...