Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyorós piskóta karamell pudinggal

Mogyorós piskóta karamell pudinggal
Mogyorós piskóta karamell pudinggal
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a mogyorót, ezért is esett a választásom most erre a sütire. Nem nehéz elkészíteni, megtoldottam egy kis karamelles pudinggal. :)

hozzávalók / 4 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először is a tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. A tojásfehérje kivételével (ezt kemény habbá verjük) mindent egybe öntünk, összekeverjük. Ehhez még jöhet a fehérjehab.
  2. Közepes hőmérsékleten megsütjük. Ha készen van, hagyjuk kihűlni.
  3. Ezalatt elkészítjük a pudingot. Egészen sűrűre főzzük.
  4. A kihűlt piskótát kettévágjuk, a puding felét elsimítjuk rajta. Hagyunk a tetejére is.
  5. Hagyjuk megdermedni! Ezután szépen szeletelhető.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 244
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: Anyák napja, buli receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos sütemény, karamellpudingos piskóta, mogyorós piskóta karamellkrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

874
tojás 2 db
napraforgó olaj 100 ml
tej 100 ml
finomliszt 15 dkg
törökmogyoró 10 dkg
sütőpor 0.5 csomag
cukor 12.5 dkg
karamellás pudingpor 1 tasak
tej 0.5 l
cukor 4 ek
színes cukorka 2 ek