Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-fokhagymás oldalas

Mézes-fokhagymás oldalas
Mézes-fokhagymás oldalas
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres, ragacsos... szuper finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este a libazsírt felolvasztjuk, hozzákeverjük a mézet, zúzott fokhagymát, finomra vágott hagymát, ketchupot, sót, borsot, ételízesítőt. Bepácoljuk a húst, és lefóliázva a hűtőszekrénybe tesszük.
  2. A húsokat a tepsibe sorakoztatjuk, hozzáöntünk egy pohár vizet, és alufóliával befedjük, amikor már majdnem puha, azt eltávolítva, aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 138
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ragacsos oldalas

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

615
sertésoldalas 1000 g
vöröshagyma 1 közepes db
méz 2 ek
fokhagyma 8 gerezd
ketchup 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 teáskanál
libazsír 2 ek