Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói rudas fasírt

Mexikói rudas fasírt
Mexikói rudas fasírt
125 perc / előkészület: 20 perc sütés: 105 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A saját ötletem, habár bizonyára vannak már ilyen fasírtok. Fagyasztott mexikói mixet használtam, de nyáron friss répával, kukoricával, borsóval az igazi.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon aranybarnára pirítjuk, a mexikói mixet megfőzzük (ha konzerv nem kell).
  2. A darált húst egy tálba tesszük, hozzákeverjük a pirított hagymát, a zúzott fokhagymát, a mustárt, tojást, prézlit, chili port és sót ízlés szerint, és a mexikói mixet. Jól elkeverjük, majd olajjal kikent tepsibe rudat alakítunk, alufóliával lefedjük, és 200 fokon 90 percet sütjük.
  3. Majd leveszük a fóliát (leöntjük az esetleges fölösleges folyadékot, ami kisül belőle), és még 15 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 199
elküldve: 0
receptkönyvben: 192
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mexikói zöldségkeverékes fasírt, fasírt, chilis fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

422
darált sertéshús 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 3 gerezd
mustár 5 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek
mexikói keverék 450 g
chili 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint