Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói melegszendvicskrém

Mexikói melegszendvicskrém
Mexikói melegszendvicskrém
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezzel a gyors és egyszerű recepttel, bármikor tudsz otthon készíteni melegszendvicskrémet, és nem kell többet konzerveset venned.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet.
  2. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre kenjük a krémet, megszórjuk sajttal, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 35 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 62 657
elküldve: 10
receptkönyvben: 403
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: 2

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

melegszendvics mexikói módra, májkrémes melegszendó

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

592
chilis kukorica (konzerv) 340 g
májkrém 20 dkg
vaj 125 g
újhagyma 1 közepes db
ketchup 3 ek
oregánó 1 kk
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
sajt 15 dkg