Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős halkrém

Csípős halkrém
Csípős halkrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fiam semmilyen formában nem ette meg a halat. Kivéve ezt a krémet, szép világos húsú halból és jó csípősen.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Leöntjük a halról a levet, a bőrt és a pikkelyt is menesztjük. A kettényitott halból kiszedjük a belső maradványokat.
  2. Ledaráljuk, vagy alaposan összetörjük a halat.
  3. Hozzáadjuk a puha vajat, citromlével és sóval ízesítjük. Ha nem elég csípős, chili cseppet nyomunk bele. Krémesre kavarjuk. Pirított kenyérrel kínáljuk. Paradicsommal és paprikával ehetjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 651
elküldve: 1
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Odzsi

Mióta szakács: 2013.10.27.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

halkrém csípősen, citromos halkrém, halas krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
olajos hal 25 dkg
vaj 10 dkg
citrom 1 db
0 ízlés szerint