Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés paradicsomleves

Mascarponés paradicsomleves
Mascarponés paradicsomleves
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept a BBC GoodFood című újság legelső számában volt benne. Kb. ennyi:D.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a paradicsomot, a cukrot, az alaplevet és a szószokat egy közepes lábosba, majd enyhén sózzuk, borsozzuk, és adjuk hozzá a bazsalikomot is. Lassú tűzön főzzük 5-10 percig.
  2. Adagoljuk hozzá a mascarponét, és keverjük el a levesben.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 922
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

uzsgyi5

Mióta szakács: 2013.07.23.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
diéta: tojásmentes

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Gyors paradicsomleves, krémsajtos paradicsomleves, fűszeres-krémsajtos paradicsomleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Fri, 2014-10-03 11:04

Nyáron készítettem, érdekes ízvilágot kapott a nem megszokott belevalóktól, de jó lett.

163
paradicsom 400 g
cukor 1 ek
zöldség alaplé 100 ml
mascarpone 5 dkg
tabasco szósz 1 ek
worcestershire-szósz 1 teáskanál
bazsalikom 0 ízlés szerint