Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnaszörp nyersen ahogy andi készíti

Málnaszörp nyersen ahogy andi készíti
Málnaszörp nyersen ahogy andi készíti
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem igazán szeretem, ha a gyerekek szénsavas italokat isznak. A bolti szörpök sem az igaziak... Ez egy olyan recept, amiben maximálisan megmaradnak az ízek, vitaminok, mivel nincs főzve.

hozzávalók / 6 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A málnát megmossuk, megmérjük, hány liter van belőle, ugyanannyi liter vízzel felöntjük.

  2. Hozzáadunk 1 kanál citromsót, szétnyomkodjuk, és reggelig állni hagyjuk.

  3. Reggel leszűrjük, és ahány liter, annyi kg cukrot adunk hozzá, annyi kávéskanál szalicilt.

  4. Amikor a cukor elolvadt, üvegekbe öntjük.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 711
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

andi969

Mióta szakács: 2012.08.24.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: buli receptek
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnaszörp főzés nélkül, szörp málnából, természetes málnás szörp

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

732
málna 1 kg
víz 1 l
cukor 1 kg
1 kávéskanál
szalicil 1 kávéskanál