Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnapürés-csokoládés-túrós krém

Málnapürés-csokoládés-túrós krém
Málnapürés-csokoládés-túrós krém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én tejes csokoládéval készítettem, mivel az volt otthon, de elkészíthetjük keserű csokoládéval is. Ha nincs kedvünk a csokoládét megolvasztani, vágjuk apróra vagy reszeljük le, és úgy keverjük a mascarponés-túrós krémhez.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokoládét durvára vágjuk, majd gőzfürdőben megolvasztjuk.
  2. Egy pár málnát félreteszünk a tálaláshoz. A maradék málnát a porcukorral pürésítjük, sűrű szitán átpasszírozzuk.
  3. A mascarponét a tejjel simára keverjük. Hozzákeverjük a cukrot, vaníliás cukrot és a túrót. Citromlével ízesítjük.
  4. A csokoládét márványosan a krémhez keverjük, és elosztjuk 4 pohárba.
  5. Tálalás előtt a félretett málnával díszítjük, és meglocsoljuk a málnapürével.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 939
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, Valentin-nap
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mascarponés-túrós krém málnával, gyümölcsös mascarponés-túrós krém pohárban, gyümölcsös mascarponés-túrós krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

629
csokoládé 100 g
málna 250 g
porcukor 1 ek
mascarpone 250 g
tej 150 ml
tehéntúró 350 g
cukor 4 ek
vaníliás cukor 1 csomag
citromlé 1 ek