Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyelikőr syllabub citromosan

Cseresznyelikőr syllabub citromosan
Cseresznyelikőr syllabub citromosan
60 perc / előkészület: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a desszert ízekben nagyon gazdag és ízletes. Habár nem túlzottan ajánlott azoknak, akik a kalóriák miatt aggódnak, de emiatt a pohárkrém miatt mégis megéri néha kísértésbe esni. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cseresznyelikőrt vagy marsala-t összekeverjük a cukorral, citrommal és a lereszelt héjával, a lime levével és lereszelt héjával, a cukorral, és egy órán keresztül hűtőben tároljuk.
  2. Az előhűtött tejszínt kemény habbá felverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a fűszeres cseresznyelikőrt vagy marsala-t.
  3. 4 pohárban elosztjuk, a tetejét citrom és lime héjjal díszítjük, tálalásig hűtőben tartjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 999
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kazuma

Mióta szakács: 2012.04.04.
3 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

likőrös pohárkrém, citromos-zöldcitromos kehelykrém cseresznyelikőrrel, cseresznyelikőrös kehely

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

640
nádcukor 10 dkg
citrom 2 db
lime 2 db
marsala 1 dl
habtejszín 6 dl
citromhéj 1 citromból nyert
lime héja 1 lime-ból nyert