Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málna pogácsa

Málna pogácsa
Málna pogácsa
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A málnát rengeteg módon fel lehet használni a konyhában. Most pogácsákat készítettem belőle.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát hideg vízben jól megmossuk.
  2. A száraz alapanyagokat (liszt, sütőpor, só) egy nagy tálba tesszük. Erre ráöntjük az olajat, a vanília aromát, a mézet és a forró vizet. A málnát a legvégén adjuk hozzá. Óvatosan összekeverjük, és gombóccá formázzuk. Szükség esetén még lisztet is adhatunk hozzá.
  3. A tésztánkat alaposan meglisztezett deszkára tesszük, kisodorjuk, és pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.
  4. A sütőt 190 fokra melegítjük elő. A pogácsáinkat maximum 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Amikor még forró, porcukorba forgatjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 301
elküldve: 2
receptkönyvben: 26
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

La fée de cuisine

Mióta szakács: 2014.06.16.
122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: aprósütemény
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pogácsa málnával, málnás apró süti, süti málnával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

423
finomliszt 2 bögre
sütőpor 1 teáskanál
1 csipet
napraforgó olaj 85 ml
méz 20 dkg
vaníliaaroma 1 teáskanál
víz 85 ml
málna 170 g