Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes burgonyasaláta 1.

Majonézes burgonyasaláta 1.
Majonézes burgonyasaláta 1.
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (17)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, hideg köret, egyszerű halas fogások mellé.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meghámozott, egyforma kockákra vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Hideg vízzel leöblítjük és leszűrjük.
  2. A zellerszárat felszeleteljük.
  3. A burgonyát és a felaprított zellert beleforgatjuk az olívaolajba, ráfacsarjuk a citrom levét, ráöntjük a majonézt és sóval, borssal ízesítjük.
  4. Megszórjok a petrezselyemmel és lefóliázva hűtőbe tesszük 1-2 órára.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 158 311
elküldve: 17
receptkönyvben: 1 202
elkészítve: 18/29
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
alkalom: karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes krumplisaláta, majonézes burgonya, majonézes krumpli

Hozzászólások (17)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nazsnalya
nazsnalya Wed, 2013-05-22 09:50

Köszönöm a receptet, finom lett! Halacskával fogyasztottuk :)

Edit64
Edit64 Fri, 2012-04-06 13:45

Szervusz Petra!
Elkészítettem ezt csodás köretet. Igen finom lett. Nem volt itthon zeller ezért az kimaradt. A majonézt Én készítettem, tejföl helyett joghurtot (előtte lecsepegtettem) került bele. Köszönet érte. Én köles fasírt mellé adom. Köszönöm:)

m.gaby
Gabriella / m.gaby Wed, 2011-06-08 21:21

Sajnos nem volt itthon friss zellerem, így petrezselyemmel és újhagymával készítettem és kevertem még hozzá egy kis tejfölt is. Köszönöm, isteni finom :)

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2011-04-25 20:24

Kedves Petra!

Köszönjük, finom volt a töltött és sült húsokhoz:-)))
Igazi ünnepi köret:-))
Szép estét!
Éva-Anyóca

504
burgonya 450 g
majonéz 10 ek
halványító zeller 2 közepes szár
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 2 ek
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint