Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magvas halszelet rántva

Magvas halszelet rántva
Magvas halszelet rántva
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a halfajta azért is jó mert 100%-ban szálkamentes.
A magvakkal kap egy kis különleges ízt, és így már a férfiak is szívesebben fogyasztják.:-)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Zöldséges rizzsel és kaporöntetes salátával isteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket rántott húshoz hasonlóan panírozzuk, csak annyi különbséggel, hogy a zsemlemorzsába belekeverjük a különböző magvakat, ízlés szerinti mennyiségben.
  2. Forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 918
elküldve: 0
receptkönyvben: 122
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Szanyiné Boros Anikó

Mióta szakács: 2009.11.22.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pangasius halfilé magvas bundában, pangasius halfilé magvas panírban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gigike
gigike Sun, 2010-08-01 14:27

Ma megsütöttem ebédre ezt a magvas bundás halfilét,és nagyon jól sikerült,bár egy kicsit féltem tőle mert még hasonlót sem csináltam soha. De ezentúl rendszeresen el fogom készíteni,mert ilyen finomat már nagyon rég ettem.Köszönöm ezt a finom receptet.

1032
pangasius 1 kg
szezámmag 2 ek
tökmag 1 ek
napraforgómag 1 ek
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 5 dl