r
Nosalty Logó

Lecsós rakott tészta

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Lecsós rakott tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 889 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3554 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 177 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    531 mg
  • Nátrium
    713 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    72 micro
  • β-karotin
    438 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    740 micro
Összesen 889 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.5 g

Zsír

  • Összesen
    142.9 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7079.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    475 mg
  • Kálcium
    1150 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    420 mg
  • Foszfor
    2123 mg
  • Nátrium
    2851 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    419.8 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1136.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    782 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    377 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1410 micro
  • Kolin:
    834 mg
  • Retinol - A vitamin:
    624 micro
  • α-karotin
    288 micro
  • β-karotin
    1753 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2959 micro
Összesen 3554 kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    353.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    257 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és az olajon megdinszteljük.
  2. Rátesszük az összevágott paprikát és a paradicsomot.
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát belezúzzuk.
  4. Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, és készre sütjük.
  5. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
  6. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és felkarikázzuk.
  7. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk. Beletesszük a kifőtt tésztát, ráöntjük a lecsót, óvatosan összekeverjük, elosztjuk rajta a tojáskarikákat, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 2697
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsós rakott tészta
Salamon Csilla 1202 recept

Sietős napokon ideális ebéd vagy vacsora.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek