Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós pecsenye

Lecsós pecsenye
Lecsós pecsenye
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Törekedjünk arra, hogy inkább sűrű, mint híg, legyen az étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük.
  2. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst.
  3. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük kevés vízzel.
  4. Amikor a hús félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót.
  5. Kifőtt burgonyával tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 471
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aratók pecsenyéje, pecsenye főtt krumplival, pecsenye egytál, kolbászos pecsenye

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

734
sertéshús 60 dkg
burgonya 80 dkg
lecsó 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
kolbász 20 dkg
4 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 6 ek