Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskagomba rukkolával, citrommal

Laskagomba rukkolával, citrommal
Laskagomba rukkolával, citrommal
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A laskagombát szeretjük, a rukkola kezd szépen elterjedni végre a kertben, citrom van itthon mindig, a fokhagyma gyakorlatilag semmiből nem hiányozhat, szóval a hozzávalók adottak voltak, már csak össze kellett hozni egy gyors ebédet.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát nagyobb darabokra vágjuk. A petrezselymet és a rukkolát felaprítjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olíván a laskagombát erős tűzön megpirítjuk, ráreszeljük a citromhéjat és a fokhagymát. Jól összekeverjük. Rászórjuk a zöld fűszereket, a végén kicsit sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük.
  3. Bulgurral tálaltam.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 879
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
249 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldfűszeres gombaragu

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

120
laskagomba 50 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
rukkola 2 dkg
petrezselyem 0.5 csokor
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint