Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplis fűszeres csirkecomb

Krumplis fűszeres csirkecomb
Krumplis fűszeres csirkecomb
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régebbi Tina újságban találtam ezt a receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst levágjuk a csontokról, és felcsíkozzuk.
  2. A serpenyőbe felmelegítjük az olajat, és hirtelen megsütjük a húst. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerkeveréket, és lefedve 15 percig pároljuk.
  3. Mikor kész, hozzáadjuk a negyedelt paradicsomokat.
  4. Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. és forró olajban kisütjük.
  5. Elkeverjük a húsraguval, és tálaljuk.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 873
elküldve: 1
receptkönyvben: 394
elkészítve: 3/20
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb, zöldséges csirke krumplival, paradicsomos csirkecomb

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

374
csirkecomb 3 db
paradicsom 4 db
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
burgonya 1 kg