Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos csirkemell

Krémsajtos csirkemell
Krémsajtos csirkemell
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyaralás előtt igyekszem kiüríteni a hűtőt, amit találtam, abból főztem ebédet. A végén jöttem rá, hogy a citromos tárkonyos pulykaraguleves ízvilágát sikerült eltalálnom. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfilét szeletekre vágjuk, a felforrósított serpenyőben, olívaolajon mindkét oldalukat pár percig pirítjuk, csak végén sózzuk.
  2. Közben a tömlős sajtot összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk az apróra vágott, friss tárkonyt, citromlevet, reszelt citromhéjat, valamint a szétnyomott fokhagymát.
  3. Ezt a szószt rákanalazzuk a csirkemellre, pár percig még összemelegítjük az egészet. Volt néhány mini rösti a mélyhűtőben, kisütöttem, ezzel tálaltam.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 165
elküldve: 4
receptkönyvben: 285
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
248 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös csirkefalatok

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

290
csirkemell filé 0.5 db
tömlős krémsajt 10 dkg
olívaolaj 2 ek
tejföl 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 1 citromból nyert
citromhéj 1 citromból nyert
tárkony 1 teáskanál
0 ízlés szerint