Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Köménymagleves burgonyával

Köménymagleves burgonyával
Köménymagleves burgonyával
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet édesanyámtól tanultam. Könnyű és finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajból és a lisztből rántást készítünk, beledobjuk a köménymagot és a pirospaprikát.
  2. Feleresztjük 2 l hideg vízzel és felforraljuk.
  3. Sózzuk, belefőzzük egészben a hagymát (amit tálalás előtt kidobunk).
  4. A burgonyát apró kockákra vágva belefőzzük.
  5. Amikor megfőtt a burgonya, 1 tojást felverünk és a fővő levesbe öntjük, közben folyamatosan keverjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 123
elküldve: 1
receptkönyvben: 136
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mikiduc

Mióta szakács: 2011.11.29.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

köményleves, burgonyás köménymagleves, köményes leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

190
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 evőkanál
köménymag 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 kk
burgonya 8 közepes db
tojás 1 db