Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbásszal és sajttal töltött fánk

Kolbásszal és sajttal töltött fánk
Kolbásszal és sajttal töltött fánk
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kísérletező kedvemben voltam, kb háromféle fánkot sütöttem, persze ennek volt a legnagyobb sikere a gyerekeknél, apukámnak inkább a káposztás jött be.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Nem egy gyorsan készülő étel, de finom, bár igazán jó kis csípős kolbásszal lett volna, nekem sajnos épp nem volt kéznél.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Bedagasztjuk a fánktésztát, és letakarva kelni hagyjuk kb 1 órát.
  2. Fél centi vékonyra nyújtjuk, kisszaggatjuk.
  3. A kolbászt vékonyra szeljük, a fánkra teszünk egy szeletet, rá egy szeletnyi/ csík sajtot, félbehajtjuk s jól lenyomjuk a széleit.
  4. Ezután kb 20 percig kelni hagyjuk, és bő forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 692
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvikica

Mióta szakács: 2012.09.20.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos-kolbászos fánk, töltött sós fánk, kolbászos fánk

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

969
finomliszt 50 dkg
élesztő 5 dkg
tej 2 dl
víz 3 dl
vaj 5 dkg
cukor 10 dkg
1 ek
kolbász 25 dkg
sajt 25 dkg
napraforgó olaj 4 dl