Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koktélrákos empanadas

Koktélrákos empanadas
Koktélrákos empanadas
90 perc / előkészület: 60 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tonhalas empanadas készítésekor, a változatosság kedvéért még egy fajta tölteléket készítettem.

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A koktélrákos krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Koktélrákos krém készítése: a nagyon apróra vágott fokhagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a lecsöpögtetett koktélrákokat, pár percig pároljuk, végül a tűzről levéve hozzákeverjük a felaprított petrezselymet is. Az egészet turmixgépben pépesítjük.
  2. A továbbiakban ugyanúgy járunk el, mint a tonhalas empanadas készítésekor.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 264
elküldve: 0
receptkönyvben: 159
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: sós süti
konyha: spanyol
mikor: vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
alkalom: szilveszter

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Koktélrákos párna, koktélrákos párnácska

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

catalinca
catalinca Fri, 2011-01-07 10:27

A spanyol empanadasban sokszor vannak apróbb finom falatok, úgyhogy szerintem nem kellene a rákot pürésíteni, a koktélrák úgyis elég kicsi. Egyébként tetszik a recept, kipróbálom.

262
finomliszt 200 g
vaj 35 g
tojás 1 db
fehérbor 30 ml
0 ízlés szerint
koktélrák 200 g
petrezselyem 0.5 csokor
habtejszín 75 ml
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 1 ek
tojás 0.5 db
0 ízlés szerint