Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai pikáns sült oldalas

Kínai pikáns sült oldalas
Kínai pikáns sült oldalas
65 perc / előkészület: 10 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és a páromnak nagyon-nagyon ízlett!!! :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalasokat jól megmossuk.
  2. Az olajból, a kínai fűszerből, metélőhagymából, petrezselyemből, sóból és borsból csinálunk egy keveréket.
  3. Az oldalasokat megkenjük vele, majd sorban lerakosgatjuk egy tepsibe, és a maradék szószt elosztjuk rajta.
  4. Alufóliával letakarjuk és kb. 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még egy negyed órát sütjük a fólia nélkül. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 051
elküldve: 1
receptkönyvben: 72
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült oldalas, pikáns oldalas, sertésoldalas fűszeresen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

611
sertésoldalas 80 dkg
napraforgó olaj 4 ek
kínai ötfűszer-keverék 0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint