Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai gombás csirke

Kínai gombás csirke
Kínai gombás csirke
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom kínaira vágyott, hát megkapta. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pirított tésztával vagy rizzsel kínáljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A wokot felmelegítjük, szezámolajat beleöntjük.
  2. Az apróra vágott vöröshagymát megpároljuk.
  3. Hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemellet. Borssal, wok fűszerkeverékkel ízesítjük (kb 1-2 ek, ízléstől függően). Párolódás közben folyamatosan adagolunk hozzá szójaszószt (szintén ízlése válogatja a mennyiséget).
  4. A gombát cikkekre vágjuk, és a csirke mellé tesszük párolódni. Ennek elég kb. 3-4 perc, az a jó, ha a gomba még roppanós marad. A szójaszósz innen se maradjon ki.
  5. Étkezési keményítővel besűrítjük a szaftot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 27 034
elküldve: 2
receptkönyvben: 315
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kataa

Mióta szakács: 2010.06.17.
25 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyors gombás-csirkés ragu szójaszósszal, szezámolajos-szójaszószos csirkeragu gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

253
csirkemell filé 50 dkg
csiperkegomba 25 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
szezámolaj 3 ek
szójaszósz 1 ek
wok fűszerkeverék 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 1 evőkanál