Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kenyérsaláta mediterrán módra - Panzanella

Kenyérsaláta mediterrán módra - Panzanella
Kenyérsaláta mediterrán módra - Panzanella
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először nem akartam elhinni, hogy ez finom lehet, a vízbe áztatott kenyér fura ötletnek tűnt. Miután elkészítettem, kellemesen csalódtam, azóta sült húsokhoz, steak és oldalas mellé szoktam készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket 1-2 percre hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomjuk belőle a vizet, és szétmorzsoljuk.
  2. Egy salátástálba tesszük a morzsákat, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomokat, uborkát, lila hagymát, zellert és bazsalikomot. Pár szelet lila hagymát tegyünk félre a díszítéshez.
  3. Az olívaolajból, ecetből, sóból, borsból salátaöntetet készítünk, és a salátát összekeverjük vele.
  4. Mielőtt tálalnánk, tegyük 15-20 percre hűtőszekrénybe.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 533
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
140 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kenyérsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

417
kenyér 500 g
lila hagyma 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
bazsalikom 1 csokor
halványító zeller 1 közepes szár
olívaolaj 2 ek
kígyóuborka 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vörösborecet 1 teáskanál