Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kelkáposzta-főzelék Katharosz konyhájából

Kelkáposzta-főzelék Katharosz konyhájából
Kelkáposzta-főzelék Katharosz konyhájából
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Úgy gondolom, hogy egy főzelék elkészítése nem igényel nagy szakértelmet, így ennyi évvel a hátam mögött. De egy kezdő háziasszonynak minden segítség elkel, nekik szeretnék segíteni a főzelék receptjeimmel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott káposztát kisebb darabokra vágjuk, a hámozott burgonyát kockára vágjuk. Együtt feltesszük főni annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje.
  2. Fűszerezzük: só, bors, majoránna, őrölt kömény, leveskocka, fokhagyma, lefedjük, és puhára főzzük.
  3. Közben a zsiradékból és a lisztből világos színű rántást készítünk, majd berántjuk vele a főzeléket, kiforraljuk, végül ízlés szerint tejföllel dúsítjuk, szükség szerint utánízesítjük.
  4. Ízlés szerinti feltéttel tálaljuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 9 881
elküldve: 2
receptkönyvben: 51
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
461 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös kelkáposzta-főzelék, köményes kelkáposzta-főzelék, kelkáposzta-főzelék rántással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

188
kelkáposzta 1 kis db
burgonya 4 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
finomliszt 2 ek