r
Nosalty Logó

Kedvenc nyári saláta Myazs konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kedvenc nyári saláta Myazs konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 160 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 160 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 37 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1249.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    609 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    411.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    274 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    155 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    2864 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    4272 micro
Összesen 160 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1249.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    609 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    411.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    274 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    155 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    2864 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    4272 micro
Összesen 160 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.9 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    635 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1027 micro
  • Lut-zea
    947 micro
Összesen 37 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Salátát megmossuk, a szárakat kivesszük.
  2. Felszeljük a paradicsomot (ha koktél -amivel finomabb-, akkor félbe, ha nagy, mint a képen, akkor félbe, majd szeletekre).
  3. Összekeverjük a rukkolát, salátát, paradicsomot, caprit és olívabogyókat.
  4. Tálaláskor lelocsoljuk egy kis szezámolajjal, kis natúr joghurttal, és meghintjük frissen őrölt, sokszínű borskeverékkel.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7578
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nálunk ez a nyár slágere. Egyszer csak a "namivanitthon?"-ból összeállt, azóta ez a kedvencünk. Grillezett lazaccal vagy akár olajos tonhallal nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...