Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
75g bagett206 kcal
-
30g szalámi148 kcal
-
7g rozmaring9 kcal
-
50g rukkola13 kcal
-
102g koktélparadicsom18 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
20g olívaolaj177 kcal
-
7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
617
kcal
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
75g bagett206 kcal
-
30g szalámi148 kcal
-
7g rozmaring9 kcal
-
50g rukkola13 kcal
-
102g koktélparadicsom18 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
20g olívaolaj177 kcal
-
7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
617
kcal
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
24.9g bagett68 kcal
-
10g szalámi49 kcal
-
2.3g rozmaring3 kcal
-
16.6g rukkola4 kcal
-
33.8g koktélparadicsom6 kcal
-
3.3g parmezán sajt13 kcal
-
6.6g olívaolaj59 kcal
-
2.5g fehér balzsamecet2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
204
kcal
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 21.2 g
Zsír
-
Összesen 39.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1662.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 327 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 77 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 1005 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.5 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 182.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 136 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 103 micro
-
β-karotin 1177 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2624 micro
-
Lut-zea 1936 micro
Összesen
617
kcal
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 21.2 g
Zsír
-
Összesen 39.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1662.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 327 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 77 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 1005 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.5 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 182.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 136 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 103 micro
-
β-karotin 1177 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2624 micro
-
Lut-zea 1936 micro
Összesen
617
kcal
- 7% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 13.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 551.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 108 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 333 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 60.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 390 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 870 micro
-
Lut-zea 642 micro
Összesen
204
kcal
Hozzávalók
-
75 g bagett
-
30 g szalámi
-
1 szál rozmaring
-
50 g rukkola
-
6 db koktélparadicsom
-
10 g parmezán sajt
-
2.5 ek olívaolaj
-
1.5 ek fehér balzsamecet
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A kenyeret kockákra vágjuk, a szalámit szeletekre vágjuk.
- Egy serpenyőben kevés olajat 1 rozmaringszállal felforrósítunk. A szalámit ropogósra sütjük, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékban a kenyérkockákat is megpirítjuk.
- A rukkolát megmossuk, salátacentrifugában megpörgetjük. A paradicsomokat kettévágjuk. Mindkettőt egy edénybe tesszük.
- A dresszinghez az ecetet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal fűszerezzük. A dresszinget a salátára öntjük, jó elkeverjük.
- Majd hozzáadjuk a ropogós kenyérkockákat és a szalámit, és kevés reszelt parmezánt. Az egészet jól összekavarjuk, a maradék parmezánt forgácsokra vágjuk, és a salátára szórjuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 36
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1794
- Feltöltés dátuma: 2017. március 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Tökéletes recept a megmaradt kenyér felhasználására.