r
Nosalty Logó

Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 204 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1662.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    1005 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    182.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    1177 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    1936 micro
Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1662.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    1005 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    182.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    1177 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    1936 micro
Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    551.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    333 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    870 micro
  • Lut-zea
    642 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyeret kockákra vágjuk, a szalámit szeletekre vágjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat 1 rozmaringszállal felforrósítunk. A szalámit ropogósra sütjük, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékban a kenyérkockákat is megpirítjuk.
  3. A rukkolát megmossuk, salátacentrifugában megpörgetjük. A paradicsomokat kettévágjuk. Mindkettőt egy edénybe tesszük.
  4. A dresszinghez az ecetet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal fűszerezzük. A dresszinget a salátára öntjük, jó elkeverjük.
  5. Majd hozzáadjuk a ropogós kenyérkockákat és a szalámit, és kevés reszelt parmezánt. Az egészet jól összekavarjuk, a maradék parmezánt forgácsokra vágjuk, és a salátára szórjuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1794
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tökéletes recept a megmaradt kenyér felhasználására.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...