Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinótojás Jahin konyhájából

Kaszinótojás Jahin konyhájából
Kaszinótojás Jahin konyhájából
50 perc / előkészület: 40 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kaszinótojás kicsit kiadósabb változata, érdemes előző nap készíteni, hogy jól összeérjen.

hozzávalók / 9 adag

A tojáshoz

A mártáshoz

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felsorolt hozzávalókból elkészítjük a mártást.
  2. A kifliket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk.
  3. A kihűlt főtt tojásokat félbevágjuk, belsejüket kikaparjuk, majd villával összetörjük.
  4. Hozzáadjuk a kifacsart kiflit, mustárt, vajat, tejfölt, fűszereket és puha masszává homogenizáljuk.
  5. A fél tojásokba beletöltjük a krémet, és krémes felével lefele egy szép, lapos tálba rakosgatjuk.
  6. Végül leöntjük a mártással, minden tojás tetejére petrezselymet teszünk.
  7. Tálalás előtt egy éjszakára hűtőbe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 572
elküldve: 1
receptkönyvben: 153
elkészítve: 3/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

töltött tojás, kaszinótojás, tojás töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

431
főtt tojás 9 db
mustár 1 ek
kifli 4 db
vaj 5 dkg
tejföl 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 900 g
tojássárgája 2 db
napraforgó olaj 2 ek
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
citromlé 1 kk
petrezselyem 4 szál
citrom 1 db