Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolleves mokiviki konyhájából

Karfiolleves mokiviki konyhájából
Karfiolleves mokiviki konyhájából
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Picit megmásítottam a levesreceptet! De így is fini nagyon! :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajhoz hozzákeverjük a lisztet és a felkockázott hagymát. Ezt megpirítjuk (de vigyázzunk, hogy a liszt ne égjen le).
  2. Majd hozzátesszük a fűszereket, és megfuttatjuk egy kicsit.
  3. Szakaszosan felöltjük kb. 1 liter vízzel, és beletesszük a karikára vágott répát. Ezzel forrástól számítva kb. 30-40 percig főzzük (hogy puha legyen a répa).
  4. Majd beleöntjük az alaposan megmosott, rózsáira szedett karfiolt, és az ízlés szerinti levestésztát. Ezt kb. 15 percig főzzük (újraforrástól számítva), hogy a tészta és a karfiol már megfőjön.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 745
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

mokiviki

Mióta szakács: 2014.09.07.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karfiolleves tésztával, répás karfiolleves, karfiolleves sárgarépával és tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

224
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 csapott ek
vöröshagyma 1 kis db
leveskocka 1.5 db
fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 2 csipet
0 ízlés szerint
víz 1 l
sárgarépa 1 közepes db
karfiol 250 g
eperlevél tészta 100 g