r
Nosalty Logó

Karamellkrémes habos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Karamellkrémes habos torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez és a díszítéshez

Összesen 733 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez és a díszítéshez

Összesen 4397 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez és a díszítéshez

Összesen 293 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    38.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1016.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.6 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    269 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    410 micro
Összesen 733 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.8 g

Zsír

  • Összesen
    231.2 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    2133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6101.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    1386 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    2493 mg
  • Nátrium
    1881 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    483.7 g
  • Cukor
    289 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1611 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    466 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    1488 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1596 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    180 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2462 micro
Összesen 4397 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    407.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.3 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 293 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A piskótához a tojássárgáját összekeverjük a cukorral, majd hozzákeverjük az olajat és a sütőporos lisztet. A végén belekeverjük a keményre vert tojásfehérjét.
  2. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a piskótamasszát.
  3. Megsütjük 40 perc alatt.
  4. A krémhez a cukrot lassan felolvasztjuk, majd hozzáöntjük a tejszín felét, amit előtte egy kicsit felmelegítünk.
  5. Megvárjuk, míg felforr, majd félretesszük, míg kihűl.
  6. A piskótát megtöltjük a kihűlt karamellás krémmel, majd a maradék tejszínt felverjük, és körbevonjuk a tortát vele. A külsejét körberakjuk babapiskótával, így mutatósabb lesz.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4604
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyermekem születésnapjára készítettem egyszer, azóta csak úgy, hétvégén is kell csinálni:)

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek