Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás ragu rizzsel

Káposztás ragu rizzsel
Káposztás ragu rizzsel
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyósomtól tanultam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vékony csíkokra vágjuk a húst, a káposztát és a vöröshagymát.
  2. A hagymát az olajban üvegesre pároljuk. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát.
  3. Ha a hús megpirult, felengedjük a borral, beletesszük a húsleveskockát és a csíkokra vágott káposztát. Az egészre vizet öntünk.
  4. Ha puha a hús, behabarjuk tejföllel és liszttel. Apróra vágott kaporral ízesítjük.
  5. Köretként rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 852
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

pentekrobert83

Mióta szakács: 2013.01.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kapros-tejfölös sertésragu, sertésragu káposztával, káposztás sertésragu

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Torma
Torma / Torma Sun, 2013-01-20 11:17

Szep a fotó es finom/egeszseges a recept! Mentettem, köszi! Kellemes vasárnapot, üdv, Torma :)

601
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
sertéscomb 0.5 kg
0 ízlés szerint
bors 1 kk
kapor 1 tk
fehérbor 2 dl
leveskocka 1 db
káposzta 1 kis fej
tejföl 450 g
finomliszt 2 evőkanál
víz 0.5 l