Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás krumplileves

Káposztás krumplileves
Káposztás krumplileves
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mellé egy szelet friss puha kenyér.:))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Krumplit meghámozzuk és felkockázzuk.
  2. Savanyú káposztát megmossuk, felaprítjuk.
  3. Megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott szalonnát.
  4. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a felkockázott krumplit, felöntjük vízzel, fűszerezzük.
  5. Amikor már majdnem puha a krumpli, hozzáadjuk a savanyú káposztát és a kolbász karikákat.
  6. Ha minden megfőtt, tejfölös habarást teszünk bele, és jól összeforraljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 656
elküldve: 4
receptkönyvben: 74
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplis kolbászleves, burgonya leves savanyú káposztával, tejfölös krumplileves kolbásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Thu, 2014-11-06 09:38

Ezzel a verzióval még nem találkoztam és nem készítettem... Ideje volt, mert egy új leves került az étlapra, bátran készítsétek el! Ízletes!

536
burgonya 40 dkg
savanyú káposzta 25 dkg
kolbász 15 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
finomliszt 2 evőkanál
ételízesítő 1 ek
0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
fűszerpaprika 1 tk
víz 1.5 l