r
Nosalty Logó

Kajszis joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kajszis joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 121 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1454 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 109 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 121 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2036.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    1037 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    492 mg
  • Nátrium
    410 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    204.8 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    636.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    389 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3075 micro
  • β-crypt
    290 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1454 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    37 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    230 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 109 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot a zselatinnal összekeverjük, aztán beleöntjük a joghurtot, utána ezt forralásig főzzük, és hagyjuk kihűlni.
  2. A tejet a tejszínhabpótló porral keményre felverjük.
  3. A kihűlt joghurtos krémet és a tejszínhabot óvatosan összeforgatjuk.
  4. Egy kapcsos tortaforma alját és oldalát kivajazzuk.
  5. A tortaformába öntjük a krém felét, beletesszük az apróbbra vágott sárgabarackot (hámozottan), és utána a krém többi részét ráöntjük.
  6. 10 percre berakjuk a hűtőbe, hogy egy picit dermedjen, utána tesszük rá a tetejére a többi sárgabarackot (hámozatlanul)..
  7. Végül ráöntjük a felfőzött színtelen tortazselét.
  8. 12-24 órán át hűtjük, és utána fogyasztható.
  • Receptkönyvben: 197
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 38774
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A joghurttorta ízéhez szinte mindegyik gyümölcs íze jól illik, most éppen a sárgabarackra jutott a választás. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek