r
Nosalty Logó

Joghurtos kínai kel saláta ahogy Fahéj készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Fahéj
Joghurtos kínai kel saláta ahogy Fahéj készíti
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 133 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 528 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 40 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    600.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    281.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    992 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    3946 micro
  • β-karotin
    9571 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 133 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2403.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    974 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.2 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1125.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3967 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    390 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    15786 micro
  • β-karotin
    38282 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    1328 micro
Összesen 528 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    296 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    1179 micro
  • β-karotin
    2859 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 40 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kínai kelt laskára vágjuk, a megtisztított répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A zöldségeket egy tálban összeforgatjuk.
  2. A joghurtot megfűszerezzük (elég sósnak kell lennie), és a salátához öntjük. Óvatosan átkeverjük.
  3. Azonnal tálalva a legfinomabb.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 25556
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A kínai kel nagyon finom, üde ízű, igazi, salátának való zöldség. Télen nagyon jólesik, amikor a szabadföldi zöldségek már elfogytak a piacokról. Egy kis répával és joghurttal megbolondítva könnyű vacsorának is megfelel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek