Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos-kekszes cseresznyedesszert

Joghurtos-kekszes cseresznyedesszert
Joghurtos-kekszes cseresznyedesszert
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Alacsony kalóriatartalmú, rostban gazdag, nagyon finom és nem a színezéktől piros:)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Nem szeretem cukorral elrontani az ételeket, aki szeretne, adjon hozzá. Bármilyen kekszet használhatunk,de a teljes kiőrlésűs Jóreggelt ropogós és egészségesebb választás.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A joghurtot kiöntjük egy tálba.
  2. Hozzáadjuk a zabpelyhet és összekeverjük.
  3. A joghurt felett kimagozzuk, és megfelezzük a cseresznyéket, így belecsöpög a leve, amitől szép színű lesz.
  4. A cseresznyék felét belekeverjük a joghurtba.
  5. Egy másik tál aljába helyezünk egy szelet összetört kekszet.
  6. Rápakolunk egy réteg joghurtot.
  7. Jöhet még egy réteg keksz és még egy réteg joghurt.
  8. A tetejére rakjuk a maradék cseresznyét és a 3. szelet kekszet összetörve.
  9. 1 órára hűtőbe tesszük.
  10. Ha akarjuk, nyomhatunk rá tejszínhabot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 909
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kremy

Mióta szakács: 2010.02.10.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

cseresznyés joghurt keksszel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kremy
Kremy / Kremy Fri, 2010-06-04 13:07

  Köszi:) Pedig féltem beküldeni,mondván,hogy túl egyszerű:)

396
zabpehely 1 ek
joghurt 125 g
keksz 50 g
cseresznye 5 dkg
habtejszín 20 ml