r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katica
Joghurtos-barackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    885.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    367 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    681 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    113.9 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    583 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5313.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    1459 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    2201 mg
  • Nátrium
    1316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    399.6 g
  • Cukor
    161 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    758.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    203 micro
  • Kolin:
    518 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    71 micro
  • β-karotin
    4086 micro
  • β-crypt
    400 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1115 micro
Összesen 2863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot alaposan mossuk meg, kéztörlőn szárítsuk le, magozzuk ki és negyedeljük, vagy még kisebb darabokra vágjuk fel. A tojásokat habosítsuk fel a sóval, a cukrokkal, keverjük ki simára a joghurttal. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet, és keverjük csomómentesre az olajjal.
  2. Simítsuk a masszát egy 20×30 cm-es sütőpapírral ellátott tepsibe. Egyenletesen szórjuk a tetejére a feldarabolt barackot, és ha úgy gondoljuk, még meghinthetjük egy kevés kristálycukorral.
  3. 180 C fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Azért nem árt egy tűpróbát végezni, hogy a közepe nehogy lágy maradjon. Ez igazán egy sütőfüggő sütemény.
  4. Miután kihűlt, tetszés szerint felszeleteljük, és ha még igény van rá, enyhén porcukorral meghintve szervírozzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 113
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 32
  • Össznézettség: 26279
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rengeteg a barackunk az idén. Finom édes. Nagyon jó sütiket lehet készíteni belőle. Most rá esett a választásunk. Érdemes kipróbálni, nagyon eteti magát.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!