r
Nosalty Logó

Japán szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Japán szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 741 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2959 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1420 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    390 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    569 mg
  • Nátrium
    390 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.5 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 741 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.6 g

Zsír

  • Összesen
    111 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5679.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    1561 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    2275 mg
  • Nátrium
    1560 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    393.9 g
  • Cukor
    204 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    587.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    573 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    246 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    926 mg
  • Retinol - A vitamin:
    573 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1482 micro
Összesen 2959 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 158 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Piskótát készítünk a hagyományos módon:6 tojásból, lisztből, cukorból, kakaóbólés a sütőporból.
  2. A tepsit béleljük ki zsírpapírral, süssük meg a piskótát, majd ha kihűlt, húzzuk le róla a papírt.
  3. A 2 dl sima joghurtot és a 2 dl meggyes joghurtot keverjük össze, adjuk hozzá a lágy natúr sajtot, és azzal is alaposan keverjük el.
  4. A zselatint készítsük el a meggylével a rajta levő utasítások szerint, adjuk a krémhez, és dermesszük hűtőben.
  5. Ha elég kemény, kenjük a piskótára kanállal. Tegyünk a tetejére a meggyléből.
  6. Végül ameggyet nyomkodjuk kissé a krémbe, tegyük a hűtőbe 2 óra hosszára dermedni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 214
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 25615
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon mutatós, finom sütemény, nem nehéz az elkészítése. A piskóta készítést nem írom le, biztos mindenki tudja, és már készen is lehet kapni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek