Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indiai ízvilágú savanyúság

Indiai ízvilágú savanyúság
Indiai ízvilágú savanyúság
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a savanyúságot, és gondoltam, kipróbálom az indiai fűszerezésűt is. Így elkészítettem ezt a savanyúságot.

hozzávalók / 4 adag

1 kb 2 l-es üveghez

ajánlat

Én a végén, mielőtt a hűtőbe raktam, tettem bele egy kevés édesítőszert.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk, és sós vízbe beáztatjuk 1-2 órára.
  2. Ezután lecsöpögtetjük, és sterilizált befőttes üvegbe tesszük. Lefedve 2 napig állni hagyjuk.
  3. A citromokat kicsavarjuk. A citromlevet a fűszerekkel felforraljuk, 20 percig főzzük, majd kihűtjük.
  4. Ha lehűlt a fűszeres citromlé, ráöntjük az üvegben lévő zöldségekre, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje a zöldségeket.
  5. Jól lezárjuk az üveget, és napos helyre tesszük pár napra.
  6. Majd kamrába, hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 810
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

indiai fűszerezésű savanyúság, kurkumás-kardamomos savanyúság, különleges ízesítésű savanyúság

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

84
káposzta 40 dkg
uborka 60 dkg
paprika 20 dkg
citromlé 6 dl
mustármag 1 kk
gyömbér 1 kk
szegfűbors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kk
kurkuma 1 kk
1 kk