r
Nosalty Logó

Húsvéti brunch

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gombagasztro
Húsvéti brunch
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 854 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 3417 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1591 g
  • Cink
    165 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    133 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    346 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.8 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    212 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1633 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1598 micro
Összesen 854 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.4 g

Zsír

  • Összesen
    79 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6363.8 g
  • Cink
    661 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1071 mg
  • Vas
    531 mg
  • Magnézium
    459 mg
  • Foszfor
    2018 mg
  • Nátrium
    1386 mg
  • Réz
    28 mg
  • Mangán
    25 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    571.2 g
  • Cukor
    200 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2002.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    252 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    846 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    66 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    304 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1137 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    6532 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6390 micro
Összesen 3417 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.1 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    194 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megmossuk, majd kevés olajon átforgatjuk, sózzuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a gyömbérport, majd aranybarnára karamellizáljuk.
  2. Az újburgonyát sózzuk, megszórjuk rozmaringgal és sütőben megsütjük.
  3. A túrót összekeverjük az apróra vágott kaporral és sóval.
  4. A zöldségeket felszeleteljük.
  5. Ízlés és tetszés szerint egy tányérra halmozzuk az elkészített összetevőket és fonott kaláccsal tálaljuk, fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 187
  • Feltöltés dátuma: 2024. január 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsvéti brunch
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek