Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húspástétom Glaser konyhájából

Húspástétom Glaser konyhájából
Húspástétom Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Meleg vagy hideg szendvicskrémként egyaránt finom. Ízesíthetjük 1-2 gerezd fokhagymával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót a konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre kavarjuk.
  2. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 7 893
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pástétom löncshúsból, húspástétom melegszendvicshez, húspástétom crème fraîche-vel, krémsajtos húspástétom

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

363
löncshús 150 g
krémsajt 75 g
ketchup 1 ek
crème fraîche 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint