r
Nosalty Logó

Húsimádó pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
B.Brigitta
Húsimádó pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 749 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 4497 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 209 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    36.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2380.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    218 mg
  • Nátrium
    1946 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    186.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    2144 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 749 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.9 g

Zsír

  • Összesen
    221.1 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14283.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    196 mg
  • Kálcium
    816 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1307 mg
  • Nátrium
    11678 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    445.7 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1117.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    538 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    518 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    527 micro
  • β-karotin
    2341 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    1609 micro
Összesen 4497 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    665.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    600 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt belekeverjük a langyos vízbe a cukorral, majd meleg helyre tesszük letakarva.
  2. A lisztet, a sót, az olívaolajat és a megfuttatott élesztőt összekeverjük, jól átgyúrjuk, majd 30-40 percet pihentetjük .
  3. A paradicsomot meghámozzuk, apróra vágjuk, és egy kis olívaolajon feltesszük főni.
  4. Ha már szétfőtt a paradicsom, belerakjuk a lereszelt fokhagymát, a pizzafűszert és a cukrot.
  5. A kész paradicsomszószt átpaszírozzuk a szűrőn.
  6. A tésztát a tepsi méretére nyújtjuk, majd megkenjük a paradicsomos szósszal és ráhalmozzuk a kolbászt, a sült császárszalonnát, a sült oldalast, a kukoricát, a hagymát, a gombát, és a sajtot.
  7. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt nem kezd pirulni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 141
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 20301
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
B.Brigitta 24 recept

Csak egy kicsit oldalasom,kolbászom volt ,ami kevés lett volna 4 embernek vacsira,de így pizza feltétnek jól lehetett hasznosítani és ráadásul a gyerekek is imádják .

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...