Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hétrétegű szendvics

Hétrétegű szendvics
Hétrétegű szendvics
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes vendégváró, nagyon látványos, és mindig nagy sikert arat - különösen a pasik körében ♥

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Száraz vörösbor mellé kitűnő - bár nagyobbacska - borkorcsolya, ha nem szeretnénk nagy vacsorával készülni ♥

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A baconszeleteket óvatosan, hogy szép egyenesek maradjanak, átsütjük. A hátszínt 2 nagyobb vagy 4 kisebb szeletre vágjuk, a baconből kisült zsíron mediumra sütjük, és félrerakjuk.
  2. A gombát felszeleteljük, szárazon megpirítjuk, a spenótot óvatosan kissé megfonnyasztjuk.
  3. A tigriscipó tetejét levágjuk, félretesszük. A cipó belsejét kiszedjük, a keletkezett mélyedést mustárral kikenjük.
  4. Beletesszük a a hátszín egyik felét, ráhalmozzuk a szeletekre vágott gruyére sajtot. Erre jön a gomba, majd a spenót, a cheddar sajt, illetve a bacon. Végül az egészet betakarjuk a hátszín másik felével.
  5. Visszahelyezzük a cipóra a tetejét, majd szorosan alufóliába csomagoljuk. Hűtőbe téve lesúlyozzuk (ráteszünk egy vágódeszkát, arra 1-2 konzervet:) ), és éjszakát, vagy egy napot pihentetjük.
  6. Tálalás előtt kicsomagoljuk a fóliából, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.
  7. Tortaszerűen nagyon könnyen szeletelhető, különleges vendégváró.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 3500 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 927
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mortisha

Mióta szakács: 2019.01.03.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
kategória: kenyerek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
mikor: vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

töltött cipó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

607
kenyér 50 dkg
marha hátszín 30 dkg
bacon 5 szelet
gomba 25 dkg
spenót 10 dkg
gruyére sajt 15 dkg
cheddar sajt 15 dkg
mustár 3 teáskanál