Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi tészta spenót pestóval

Házi tészta spenót pestóval
Házi tészta spenót pestóval
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A házi tésztának köszönhetően egy egyedi étel lesz, egy kicsit ráérősebb napon. Sietősen viszont egy expressz étel is lehet, mert ha bolti tésztát főzünk hozzá, akkor tíz perc alatt kész a vacsora!

hozzávalók / 4 adag

Házi tészta

Pestó

Szólj hozzá!

elkészítés

Házitészta

  1. A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat, és 20-30 percig hagyjuk pihenni.
  2. Enyhén lisztes deszkán, a lehető legvékonyabbra nyújtjuk a tésztát, és vékony csíkokra vágjuk.
  3. Lobogó vízben, 2-3 perc alatt kifőzzük a tésztát.

Pestó

  1. A hozzávalókat összeturmixoljuk. Ha a pestó állaga túl sűrű lenne, olívaolajjal vagy egy kevés tejszínnel lehet hígítani.
  2. A kifőzött tésztával a pestót összekeverjük. Fenyőmaggal vagy reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 4 849
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Americana

Mióta szakács: 2016.01.12.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel

egyéb elnevezések

házi tészta, zöld pestó friss tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

669
tojás 4 db
finomliszt 30 dkg
1 kávéskanál
spenót 15 dkg
fenyőmag 5 dkg
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 1 dl
1 kávéskanál