Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harcsa napraforgómaggal

Harcsa napraforgómaggal
Harcsa napraforgómaggal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a halétel jól beilleszthető egy fogyókúrába, és gyorsan kész van.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát és a répát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Sós vízben puhára főzzük.
  2. A halat szeletekre vágjuk, sózzuk. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, és megsütjük benne a halat. Mikor kész, hozzáadjuk a napraforgómagot és a leszűrt zöldségeket. Összepirítjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 508
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

harcsa zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

415
afrikai harcsa 50 dkg
napraforgómag 50 g
burgonya 2 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint