Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halmuffin uborka köntösben

Halmuffin uborka köntösben
Halmuffin uborka köntösben
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A muffinforma "újrahasznosítása" diétásabb receptekkel.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat késsel apró darabokra vágjuk.
  2. Hozzákeverjük a mustárt, a fűszereket és a tojásfehérjét.
  3. Az uborkát vékonyan felkarikázzuk.
  4. A muffinforma aljára 2 szeletet teszünk.
  5. Körbe az oldalát is kibéleljük.
  6. Belekanalazzuk a halpépet.
  7. A tetejét uborkaszeletekkel fedjük le.
  8. Előmelegített sütőben megsütjük.
  9. Kicsit hagyjuk hűlni, hogy könnyebben kijöjjön a formából.

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 538
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

halas-uborkás előétel, mustáros hal muffinformában sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

firstlady
firstlady Tue, 2016-08-02 12:23

Több okom is van arra, hogy sürgősen kipróbáljam ezt a receptet:

- szeretem a sós muffinokat
- szeretek mindent, amiben hal van
- még sose ettem kígyóuborkát sütve

Most már csak arra várok, hogy enyhüljön a kánikula, és legyen lelkierőm bekapcsolni a sütőt.

125
hal 75 g
mustár 5 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojásfehérje 1 db
kígyóuborka 1 db